کتاب بیشعوری (جلد اول) با عنوان بیشعوری بس است دیگر و یا «کتابی برای همهکس و هیچکس» اثر خاویر کرمنت است که برای اولین بار در سال ۱۹۹۰ منتشر شد. دکتر خاویر کرمنت در این کتاب به مسالهی بیشعوری به عنوان یک بیماری خطرناک و یک اعتیاد نگاه میکند و با نگارش این کتاب به انتشار یک راهنمای مناسب دربارهی این بیماری و چگونگی درمان آن کوشیده است.

ارسال رایگان
سفارش های بالای ۹۹۹ هزار تومان

قیمت شگفتانگیز
تا سقف 50% تخفیف

تضمین کتاب
سلامت فیزیکی کتاب خریداری شده

بازگشت وجه
بازگشت وجه بدون قید و شرط
محصولات مرتبط
دکتر خاویر کرمنت در کتاب «بیشعوری بس است دیگر» که اولین جلد از چهارگانهی مجموعه کتاب بیشعوری است، پس از شفافسازی دلایل خود برای نگارش چنین کتابی (دکتر کرمنت از گذشتهی خود و اینکه بیآنکه بداند فردی بیشعور بوده است سخن میگوید و با بهرهگیری از این تجربه به نگارش این اثر پرداخته است.) در پنج بخش و ۲۵ فصل به بررسی بیماری خطرناک بیشعوری میپردازد.
در بخش نخست این کتاب، کرمنت به بررسی این سوال میپردازد که «بیشعور کیست؟» و ماهیت بیشعوری چیست و یک فرد بیشعور چه ویژگیهایی دارد.
دکتر کرمنت در بخش دوم کتاب به بیان انواع بیشعوری میپردازد. انواع بیشعوری از نظر دکتر کرمنت عبارتند از: بیشعور معتدل، بیشعور سهتکه، بیشعور آزاد، بیشعور متحجر، بیشعور دوران جدید، بیشعور بوروکراتیک، بیشعور بدبخت و بیشعور شاکی.
پس از این بخش، در بخش سوم کتاب، «زمانی که جامعه بیشعور میشود»، خاویر کرمنت به بررسی نشانههای بیشعوری در جامعه میپردازد.
در بخش چهارم کتاب بیشعوری جلد اول، «زندگی با بیشعورها»، دکتر کرمنت به بیان انواع ارتباطی که آدم میتواند با یک فرد بیشعور داشته باشد میپردازد و این ارتباطها عبارتند از: کار کردن با بیشعورها، وقتی بیشعورها دوست تواند، ازدواج با آدم بیشعور، بیشعوری مادرزاد (داشتن فرزند بیشعور) و بچههای بالغ آدمهای بیشعور (داشتن والد بیشعور).
پس از این بخش، در بخش پنجم کتاب، خاویر کرمنت به ارائه و بیان راههای درمان بیماری بیشعوری و همچنین ابزار درمان این بیماری با عنوان راه نجات میپردازد. در انتهای کتاب با جمعبندی مطالب بیانشده، دکتر کرمنت با بیان «بیشعوری بس است دیگر! لطفا؟» از مخاطب خواهش میکند تا با همکاری هم یاری کنند و بیشعوری را با هم بزدایند.
هرچند کتاب بیشعوری یک کتاب معتبر علمی نیست ولی نکات بسیار مهمی در آن وجود دارد. خاویر کرمنت این نکات را در بیانی طنز و جملاتی شوخیگونه مطرح کرده است و مخاطب کتاب لازم است با دقت کافی این نکات را از درون این بیان استخراج کرده و با به کار گیری آنها برای خودشناسی و اصلاح عادتهای خود تلاش کند. هرچند که دکتر خاویر کرمنت در این کتاب به بیان نکاتی پرداخته است که تا به امروز و پس از گذشت بیش از بیست سال از انتشار این کتاب همچنان قابل استفاده و بهکارگیری است، اما عدم وجود طبقهبندی مناسب در بیان مطالب باعث تکراری بودن برخی نکات در فصلهای مختلف کتاب شده است که این خود برای مخاطب تا حدی خستهکننده است.
دیدگاه خود را بنویسید